El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix el sopar d'inici del Programa "Noces d'Or" amb la gent gran de Lleida i l'Alt Pirineu i Aran

query_builder   14 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix el sopar d'inici del Programa "Noces d'Or" amb la gent gran de Lleida i l'Alt Pirineu i Aran

Més de 5.000 persones d'arreu de Catalunya participen en el programa que homenatja les parelles que celebren 50 anys de convivència
Més de 300 persones participaran demà, dimecres, 15 d’octubre, en el sopar d’inici del Programa “Noces d’Or” que homenatja les parelles que celebren els cinquanta anys de matrimoni o de convivència.  El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà aquest sopar que comptarà amb l’assistència de convidats provinents majoritàriament de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aran.
 
Agustí Vila, cap del Servei de Programació i Dinamització d’Activitats de la Direcció General d’Acció Cívica; Tomàs Pujol, director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Lleida i Josep Ardanuy, coordinador territorial del Departament de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, assistiran al sopar que començarà a les 21 hores a l’Hotel Sirius de Santa Susanna (Maresme).
 
El Programa “Noces d’Or”, organitzat pel Departament de Governació, el va crear la Generalitat de Catalunya l’any 1989 i consisteix en una estada de cinc dies i quatre nits a Santa Susanna, on s’organitzen tot un conjunt d’activitats fonamentades en el fet convivencial de la parella. El Programa es basa en l’atenció i la dinamització de la gent gran i, alhora, suposa un reconeixement a les parelles que han viscut uns anys difícils de la nostra història recent i que han fet possible la construcció del nostre país amb el seu testimoni de convivència.
 
Aquest any està previst que hi participin prop de 5.100 persones d’arreu de Catalunya, distribuïdes en diferents torns. Les activitats que es duen a terme durant els dies de l’estada estan organitzades i coordinades per un grup d’educadors de la Fundació Pere Tarrés.

21:00|.Hotel Sirius (av. del Mar, 18) |Santa Susanna (El Maresme)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà el sopar d’inici del Programa Noces d’Or amb la gent gran de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran.