El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita Alella

query_builder   16 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita Alella

Visitarà la futura biblioteca municipal, que es finançarà amb 450.000 euros del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC)
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, visitaran el municipi d’Alella (Maresme) demà, divendres, 17 d’octubre.  L’objectiu de la visita és parlar sobre els futurs projectes del municipi que rebran finançament del PUOSC i visitar diverses obres emblemàtiques.
 
A 12.30 hores, l’alcalde Andreu Francisco, i la resta de regidors de l’equip de govern, rebran Jaume Oliveras i Joan Rabasseda al Centre Cultural de Can Lleonart.
 
A les 12.45 hores s’atendrà els mitjans de comunicació al mateix Centre Cultural. Després, les autoritats visitaran diversos espais del municipi, entre els quals hi ha el complex esportiu municipal, la caserna de la policia local, i l’espai on s’ubicarà la futura biblioteca municipal, una obra que rebrà 450.000 euros del PUOSC.

12:45|.Centre Cultural de Can Lleonart (pl. Germans Lleonart, s/n)|Alella (El Maresme)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, visitaran el municipi d’Alella.