Nou centre per a la Fundació per a la Recuperació d'Animals Marins (CRAM)

query_builder   24 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Nou centre per a la Fundació per a la Recuperació d'Animals Marins (CRAM)

El conseller Baltasar presidirà l'acte de col·locació de la primera pedra al Prat de Llobregat
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, el director de l’Aeroport del Prat de Llobregat, Fernando Echegaray, i el director del CRAM, Ferran Alegre, assistiran diumenge, 26 d’octubre, a l’acte de col·locació de la primera pedra del nou Centre de Recuperació d’Animals Marins.
 
A les 11 h, es farà una visita a la zona situada a l’antic Club de Golf del Prat de Llobregat. Allà hi haurà uns plafons explicatius i es visitaran els edificis existents que es reconvertiran en les futures instal·lacions per recuperar els animals marins.
 
A continuació, a les 11.30 h, s’iniciarà l’acte de col·locació de la primera pedra, es faran els parlaments i s’atendrà els mitjans de comunicació.

11:00|.Antic Club de Golf del Prat de Llobregat (ctra. de la platja)|Prat de Llobregat (El Baix Llobregat)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar; l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor; el director de l’Aeroport del Prat de Llobregat, Fernando Echegaray, i el director del CRAM, Ferran Alegre, assistiran a l’acte de col·locació de la primera pedra del nou Centre de Recuperació d’Animals Marins.