El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el parc Melcior Prat dels Prats de Rei

query_builder   13 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el parc Melcior Prat dels Prats de Rei

Les obres d'urbanització de la zona dels rentadors tenen una subvenció de 80.884 euros del Departament de Governació i Administracions Públiques
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador territorial del Departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas, inaugurarà el parc Melcior Prat del municipi dels Prats de Rei (Anoia) divendres, 14 de novembre, a les 13 hores. Amb un pressupost de 89.871 euros, les obres d’urbanització de la zona dels rentadors tenen una subvenció de 80.884 euros del Departament de Governació i Administracions Públiques, a través del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC).
 
Les obres de condicionament de la zona dels rentadors han inclòs l’adequació d’un espai degradat que s’ha reconvertit en un parc amb una plaça de nova urbanització. La nova plaça conserva una part de l’antic safareig i disposa d’un dipòsit d’aigua ubicat sota la zona verda.
 
Abans de la inauguració, el conseller Jordi Ausàs signarà en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament dels Prats de Rei i tot seguit tindran lloc la descoberta de la placa i els parlaments de l’alcalde, Francesc Duocastella, i del conseller Jordi Ausàs.

13:00|.Ajuntament dels Prats de Rei (Plaça Major, 1)|Prats de Rei (Anoia-Penedès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador territorial del Departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas, inaugurarà el parc Melcior Prat.