El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita les obres de rehabilitació del Vapor de la Burés al municipi d'Anglès

query_builder   13 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita les obres de rehabilitació del Vapor de la Burés al municipi d'Anglès

També visitarà els municipis de la Cellera de Ter, Anglès i el Consell Comarcal de la Selva
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat per la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, visitarà els ajuntaments de la Cellera de Ter, Anglès i el Consell Comarcal de la Selva, divendres, 14 de novembre.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc al museu d’Anglès, a les 11.30 hores, on després de reunir-se amb l’alcalde Pere Figuereda, visitarà les obres de rehabilitació del Vapor de la Burés. Aquestes obres, que estaran finançades pel departament a través del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC) amb 300.000 euros, convertiran l’antiga fàbrica Buretex en un museu sobre la industrialització. El seu principal atractiu serà una màquina de vapor centenària que es conserva en el recinte industrial i que és considerada una joia de l’arquitectura industrial.
 
Abans, a les 9.30 hores, el director general Carles Bassaganya visitarà la Cellera de Ter, on mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde Josep Serrallonga i la resta de membres del consistori. Després, a les 12.45 hores, acudirà al Consell Comarcal de la Selva on s’entrevistarà amb el president, Robert Fauria.

11:30|.Antiga fàbrica Buretex (c. de les Fàbriques, 4)|Anglès (La Selva)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, visitarà les obres de rehabilitació del Vapor de la Burés al municipi d’Anglès.