El president Artur Mas presidirà, demà divendres, la presentació de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya

query_builder   10 novembre 2011 11:07

event_note Nota de premsa

El president Artur Mas presidirà, demà divendres, la presentació de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya

 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà divendres, 11 de novembre, la presentació de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, una organització que neix amb l’objectiu d’atendre els interessos dels empresaris catalans i fomentar les relacions bilaterals entre els dos mercats. L’acte tindrà lloc a la Torre Agbar a dos quarts d’onze del matí.
 
La presentació començarà amb la intervenció del secretari general d’Agbar, Josep Bagué, tot seguit, el president de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, Javier Mirallas, pronunciarà el seu parlament i, a continuació, el representant de la Cámara de Comercio Brasil-España, Jaime Llopis, farà el seu discurs. També hi intervindrà el cònsol general del Brasil i president honorari de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, Sergio B. Serra, i el president Mas tancarà l’acte amb les seves paraules.
 
Entre les funcions que tindrà aquest nou organisme en destaca l’assessorament i l’assistència tècnica als empresaris associats, la intermediació amb les administracions, la certificació de la normativa contractual entre les empreses i la mediació, la conciliació i l’arbitratge comercial per promoure la solució de conflictes.  D’altra banda, la nova oficina de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya també promourà la realització de trobades i sessions informatives.

10:30|.Torre Agbar (Diagonal, 211)|Barcelona (Barcelonès)

El president Artur Mas presidirà la presentació de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, una organització que neix amb l’objectiu d’atendre els interessos dels empresaris catalans i fomentar les relacions bilaterals entre els dos mercats.  Prendran part en aquest acte, el secretari general d’Agbar, Josep Bagué; el president de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, Javier Mirallas; el representant de la Cámara de Comercio Brasil-España, Jaime Llopis; el cònsol general del Brasil i president honorari de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, Sergio B. Serra, i el president Mas, que tancarà l’acte amb la seva intervenció.