El director dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugura l'ampliació de la llar d'infants de Vilallonga del Camp

query_builder   6 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugura l'ampliació de la llar d'infants de Vilallonga del Camp

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb un total de 60.000 euros
El director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugurarà les obres d’ampliació de la llar d’infants de Vilallonga del Camp (Tarragonès) divendres, 7 de novembre, a les 19 hores.  
 
Abans de la inauguració, a les 18.30 hores, el director dels Serveis Territorials  Francesc Tarragona serà rebut per l’alcalde de Vilallonga del Camp, Francesc Xavier Armengol, i altres membres de la corporació local a l’ajuntament del municipi.
 
Amb un pressupost de 100.350 euros, les obres de la segona ampliació de la llar d’infants de Vilallonga del Camp han estat subvencionades amb un total de 60.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).  A més de reformar l’interior de l’actual espai, destinat a dispensari, per transformar-lo en dues aules i una sala polivalent, també s’ha realitzat una connexió a l’espai central de la primera ampliació. Així, s’ha deixat tot l’antic edifici per a la llar d’infants amb un total de cinc aules i una sala polivalent, a més de les dependències destinades a personal, cuina i direcció.

19:00|.Rambla Verge del Roser cantonada amb la Pl. de la Pau|Vilallonga del Camp (El Tarragonès)

El director dels Serveis Territorials de Governació i Administracions Públiques a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugurarà l’ampliació de la llar d’infants.