Inauguració de la Caravana dels Drets Humans a Girona

query_builder   2 desembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Inauguració de la Caravana dels Drets Humans a Girona

Dimecres, 3 de desembre, a les 11.00 h, a la Pl. dels Jutjats de Girona
La mostra, que commemora el 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, ha rebut el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat (Dep. d’Interior, Relacions Institucionals i Participació)
 
Demà dimecres, 3 de desembre (11 hores), s’inaugurarà l’exposició itinerant Caravana dels Drets Humans a Girona. A l’acte hi participaran el director dels Serveis Territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Girona, Marc Vidal; l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans; i el degà del Col·legi d’Advocats de Girona, Salvador Capdevila, entre altres personalitats.  
 
“Amb tot el dret del món”-Caravana dels DDHH és una exposició que pretén difondre els Drets Humans i conscienciar sobre la importància de la seva Declaració Universal, que aquest desembre compleix 60 anys. L’organitzen el Col·legi d’Advocats de Reus i el Consejo General de la Abogacia Española i ha rebut el suport de la Generalitat (Of. de Promoció de la Pau i els Drets Humans), entre altres institucions.
 
La mostra itinerant la integren cinc grans contenidors on es convida el visitant a experimentar situacions habituals per a col·lectius vulnerables: dones víctimes de la violència, immigrants, menors que pateixen abusos, etc. La Caravana, que a Catalunya ja s’ha aturat a Reus, ha rebut gairebé 100.000 visites en una vintena de ciutats de tot l’Estat espanyol i ha recorregut més de 10.000 quilòmetres.
 
L’entrada a la mostra és gratuïta i es podrà visitar a l’avinguda Ramon Folch, davant de l’edifici dels Jutjats de Girona, fins al 8 de desembre. L’horari de visita és de dimecres a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 20h i diumenge i dilluns, de 10 a 15 hores. Després, la caravana viatjarà a Barcelona i Terrassa.
 

11:00|.Avinguda Ramon Folch (Davant dels jutjats de Girona)|Girona (El Gironès)

Inauguració de la Caravana dels Drets Humans a Girona