Lliurament del Distintiu d'Escola Verda a 52 nous centres educatius

query_builder   2 desembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Lliurament del Distintiu d'Escola Verda a 52 nous centres educatius

.
  • Amb aquests, ja són 461 els centres catalans que participen en el Programa Escoles Verdes de la Generalitat
  • Se celebra la VII Trobada d’Escoles Verdes, el curs que el Programa compleix 10 anys
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i el director general d’Innovació del Departament d’Educació, Joan Badia, lliuraran demà el Distintiu d’Escola Verda a 52 centres que el rebran per primer cop i a 102 centres més que renoven el compromís amb el projecte per a tres anys més, en el marc de la VII Trobada d’Escoles Verdes, que se celebrarà al CosmoCaixa de Barcelona.  
El Programa Escoles Verdes, que aquest curs compleix 10 anys i que té 461 centres adherits, és un instrument creat per la Generalitat de Catalunya per ajudar els centres educatius que, voluntàriament, decideixen esdevenir un espai d’aprenentatge per al desenvolupament sostenible. El Programa pretén generar un canvi en la cultura del centre, perquè esdevingui un referent de sostenibilitat.

10:00|.Auditori CosmoCaixa (c. Isaac Newton, 26)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i el director general d’Innovació del Departament d’Educació, Joan Badia, lliuraran el Distintiu d’Escola Verda a diversos centres educatius en el marc de la VII Trobada d’Escoles Verdes.