El conseller de Governació, Joan Puigcercós, clou la jornada L'organització territorial de Catalunya: els pobles, la base de l'equilibri

query_builder   11 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Joan Puigcercós, clou la jornada L'organització territorial de Catalunya: els pobles, la base de l'equilibri

Prèviament farà una visita institucional a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, clourà, demà dimarts, 12 de febrer, a Sant Fruitós de Bages,  la jornada L'organització territorial de Catalunya: els pobles, la base de l'equilibri,  organitzada per la Fundació del Món Rural (FMR). L’objectiu d’aquesta jornada, que compta amb el suport dels departaments de Governació i d’Agricultura, és debatre sobre l’organització territorial de Catalunya i el finançament local.
El conseller Joan Puigcercós farà la cloenda a les 18.15 hores, a la sala La Fàbrica del complex Món San Benet de Sant Fruitós de Bages. Prèviament, a les 17.30 hores, i acompanyat pel coordinador territorial del Departament de Governació a la Catalunya Central, Toni Casassas, visitarà l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages per reunir-se amb l’alcalde Josep Rafart, i altres membres del consistori.

18:15|.Sala La Fàbrica. Complex Món San Benet. |Sant Fruitós de Bages (El Bages)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, clourà la jornada L’organització territorial de Catalunya: els pobles, la base de l’equilibri, organitzada per la Fundació del Món Rural (FMR).  Prèviament, a les 17.30 hores, i acompanyat pel delegat del Govern a la Catalunya central, Jordi Fàbrega, visitarà l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages per reunir-se amb l’alcalde Josep Rafart, i altres membres del consistori.