El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura la 26a Setmana del Llibre en Català

query_builder   28 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura la 26a Setmana del Llibre en Català

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, assistirà demà, divendres 29 de febrer, a l'acte d'inauguració de la 26a Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc a les 17.00 hores a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona. També assistiran a l'acte l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el president de la comissió organitzadora de la Setmana del Llibre en Català, Albert Pèlach.

La 26a Setmana del Llibre en Català és organitzada per la Cambra del Llibre de Catalunya amb la col·laboració del Gremi d'Editors de Catalunya, de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana, del Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya i del Gremi de Llibreters de Barcelona, i compta amb el suport de l'Institut Català de les Indústries Culturals i de l'Institut de Cultura de Barcelona. La Setmana del Llibre es farà del 29 de febrer al 9 de març a l'avinguda de la Catedral de Barcelona, i del 22 de febrer al 2 de març al Pati de la Misericòrdia de Palma.

17:00|.Avinguda de la Catedral|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà la 26a Setmana del Llibre en Català.