El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà demà a Solsona el portal gastronòmic Gastroteca.cat

query_builder   11 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà demà a Solsona el portal gastronòmic Gastroteca.cat

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, acompanyat del director dels serveis territorials del Departament a la Catalunya Central, Josep Maria Palau, presentarà el programa d'incentius al comerç urbà pel 2008 al sector comercial de la comarca
El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà demà a Solsona el portal gastronòmic Gastroteca.cat. El secretari Emili Valdero, acompanyat dels serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Maria Palau, presentarà al sector i als mitjans de comunicació aquest portal que té com a objectiu promoure la comercialització dels productes agroalimentaris catalans de qualitat.
 
La iniciativa, impulsada per la Direcció General de Comerç en col·laboració amb la Fundació Institut Català de la Cuina, pretén posar a l’abast del consumidor i professionals del sector agroalimentari, del comerç i de la restauració una eina efectiva, dinàmica i interactiva per promoure la comercialització i el consum d’aquests productes de proximitat.
 
A les 10:00 hores, començarà l’acte de presentació del portal Gastroteca.cat. Un cop finalitzat l’acte, a les 11:30 hores el secretari Emili Valdero atendrà els mitjans de comunicació.
 
En el marc d’aquesta visita a Solsona, a les 16:00 hores, en el Consell Comarcal del Solsonès, el secretari presentarà el programa d’incentius al comerç urbà pel 2008 al comerciants de la comarca. Tot seguit, a les 18:00 hores, mantindrà una reunió de treball amb el president de la Junta del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Solsonès, Josep Puig, associats del Gremi i representants dels establiments turístics del Solsonès.

11:30|.Ajuntament (c. Castell, 20)|Solsona (El Solsonès)

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà a Solsona el portal gastronòmic Gastroteca.cat