El conseller Mas-Colell lliura al Parlament els pressupostos de la Generalitat per al 2012

query_builder   19 desembre 2011 12:05

event_note Nota de premsa

El conseller Mas-Colell lliura al Parlament els pressupostos de la Generalitat per al 2012

 
Demà dimarts, 20 de desembre, el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, portarà al Parlament el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya i el Projecte de llei de mesures fiscals i financeres per al 2012. Després que el govern hagi aprovat els dos avantprojectes, Mas-Colell es traslladarà al Parlament per lliurar-los a la presidenta de la cambra, Núria de Gispert. Tot seguit, mantindrà una reunió amb els portaveus dels grups parlamentaris i, en acabar, oferirà una roda de premsa per explicar els dos projectes de llei als mitjans de comunicació.
 
L’ordre de l’acte serà el següent:
 
12:00h    Arribada del conseller al Parlament i trasllat al despatx de la presidenta, Núria de Gispert, on tindrà lloc l’acte de lliurament dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2012, continguts en un llapis de memòria.  
 
12:30h   Reunió del conseller Mas-Colell amb els portaveus dels grups parlamentaris.
 
13:15h    Roda de premsa a la sala de Grups de la cambra catalana.
 
 
NOTA: els periodistes que no tingueu acreditació per accedir al Parlament, l’heu de demanar a través del correu electrònic: premsa@parlament.cat

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria en pdf. Valoració del pla d'acció de l'SCT i els Mossos d'Esquadra per reduir els accidents de motoristes

Convocatòria en pdf. Valoració del pla d'acció de l'SCT i els Mossos d'Esquadra per reduir els accidents de motoristes
PDF | 52

12:00|.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, lliurarà al Parlament els pressupostos de la Generalitat per al 2012. Tot seguit, mantindrà una reunió amb els portaveus dels grups parlamentaris i, en acabat, a les 13.15h, oferirà una roda de premsa per explicar els dos projectes de llei als mitjans de comunicació. NOTA: els periodistes que no tinguin acreditació per accedir al Parlament l’han de demanar a través del correu electrònic: premsa@parlament.cat.