El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presenta a Valls el portal gastronòmic Gastroteca.cat i el Pla de Desenvolupament Turístic (PLADETUR)

query_builder   25 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presenta a Valls el portal gastronòmic Gastroteca.cat i el Pla de Desenvolupament Turístic (PLADETUR)

El secretari presentarà al sector i als mitjans de comunicació aquest portal que té com a objectiu promoure comercialització dels productes agroalimentaris catalans de qualitat
El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà dilluns vinent, 28 d’abril, a Valls el portal gastronòmic Gastroteca.cat i el Pla de Desenvolupament Turístic (PLADETUR).Valdero, acompanyat del delegat dels serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona, Àngel Xifré, presentarà al sector i als mitjans de comunicació aquest portal que té com a objectiu promoure la comercialització dels productes agroalimentaris catalans de qualitat.
 
Tot seguit, el secretari de Comerç i Turisme presentarà el Pla de Desenvolupament Turístic (PLADETUR), que vol contribuir a la potenciació del sector turístic i a la millora de l’atractivitat de les destinacions catalanes, entre altres. A totes dues presentacions, que es faran a la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls, assistirà el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, Marcel·lí Morera.
 
A les 10:00 hores hi ha prevista una atenció als mitjans. A les 10:30 hores, començarà l’acte de presentació del portal Gastroteca.cat., i les 11.30 hores es farà la presentació del Pla de Desenvolupament Turístic (PLADETUR).
 
Un cop acabades les dues presentacions, a les 13.00 hores, Valdero es reunirà a l’Ajuntament de Valls amb l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Batalla.
 
Ja a la tarda, el secretari visitarà a les 16:00 hores l’empresa Vins Padró, a Bràfim, i posteriorment es desplaçarà a Vilabella, on tindrà una trobada a l’Ajuntament amb l’alcalde del municipi, Jesús Aubia.

10:00|.Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls (c. Jacint Verdaguer, 1)|Valls (L' Alt Camp)

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà dilluns a Valls el portal gastronòmic Gastroteca.cat i el Pla de Desenvolupament Turístic (PLADETUR).