Presentació de la Mostra 19a fira de teatre infantil i juvenil

query_builder   28 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la Mostra 19a fira de teatre infantil i juvenil

Demà dimarts, 29 d’abril, a les 12 hores, es farà la roda de premsa de presentació de la 19a fira de teatre infantil i juvenil. En la presentació, que es farà a la seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, hi intervindran el director de l’Institut Català d’Indústries Culturals (ICIC), Antoni Lladó; l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí, i el director artístic de la Mostra, Òscar Rodríguez.
 
La Mostra és el mercat d’arts escèniques dels territoris de parla catalana especialitzat en teatre infantil i juvenil. Enguany arriba a la seva 19a edició, que es farà del 14 al 18 de maig a Igualada. La Mostra està concebuda com un aparador de les produccions catalanes de teatre infantil i juvenil més interessants i està adreçada a programadors i a públic en general.

12:00|.Palau Marc. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (Rambla de Santa Mònica, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l’Institut Català d’Indústries Culturals (ICIC), Antoni Lladó; l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí, presentaran la 19a edició de la Mostra, fira de teatre infantil i juvenil, juntament ambi el director artístic de la Mostra, Òscar Rodríguez.