El secretari general d'Interior, Joan Boada, presenta l'entrada en servei de la Xarxa Rescat per a tots els cossos de seguretat i emergència de Catalunya

query_builder   22 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general d'Interior, Joan Boada, presenta l'entrada en servei de la Xarxa Rescat per a tots els cossos de seguretat i emergència de Catalunya

¿ En acabar la roda de premsa, al pati de la seu d'Interior es farà una demostració dels equips de telecomunicacions en el que participaran diferents cossos de seguretat i emergència.
El secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, i la directora de la Xarxa Rescat (Radiocomunicacions per a les Emergències i la Seguretat de Catalunya), Clara Arrebola, presentaran demà dimecres, a les 11,30 hores, a la sala de premsa del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, l'entrada en servei de la Xarxa Rescat per a tots els cossos de seguretat i emergència de Catalunya. També s'informarà de les darreres novetats d'aquesta xarxa de comunicació, que ha estat adquirida en la seva totalitat pel departament d'Interior. En acabar la roda de premsa, es farà una demostració per als mitjans del funcionament de la nova tecnologia amb la participació de vehicles dels Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, Bombers de Barcelona, Guàrdia Urbana de Barcelona, Servei d'Emergències Mèdiques i Agents Rurals.

11:30|.Departament d'Interior (Passeig Sant Joan, 39-43)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general d'Interior, Joan Boada, presentarà l'entrada en servei de la Xarxa Rescat per a tots els cossos de seguretat i emergència de Catalunya. En acabar la roda de premsa, es farà una demostració per als mitjans del funcionament de la nova tecnologia amb la participació de vehicles dels Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, Bombers de Barcelona, Guàrdia Urbana de Barcelona, Servei d'Emergències Mèdiques i Agents Rurals.