(Modifica l'anterior) El president Artur Mas inaugurarà, dilluns vinent, el nou mòdul esportiu del CAR de Sant Cugat del Vallès

query_builder   19 gener 2012 10:24

event_note Nota de premsa

(Modifica l'anterior) El president Artur Mas inaugurarà, dilluns vinent, el nou mòdul esportiu del CAR de Sant Cugat del Vallès

 
·        Les noves instal·lacions compten amb 25.000 metres quadrats aptes per a l'entrenament d'una vintena de disciplines olímpiques
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà dilluns vinent, 23 de gener, el nou mòdul esportiu del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès. Aquestes noves instal·lacions compten amb 25.000 metres quadrats aptes per a l'entrenament d'una vintena de disciplines olímpiques.
 
El cap de l'Executiu arribarà al voltant de les 13.15 hores al nou mòdul, on farà un recorregut pels diferents espais. Acompanyaran el president, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa; el secretari general de l'Esport i president del Consell d'Administració del CAR, Ivan Tibau; el secretario de Estado para el Deporte i Presidente del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal;  el director del Centre, Joan Fontseré; el secretari de Govern, Germà Gordó, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba.
 
Un cop finalitzada la visita, tindran lloc els parlaments inaugurals a càrrec dels secretaris d¿Esport català i espanyol; de l'alcaldessa del municipi, i del president Mas que clourà l¿acte.
 
El nou mòdul del CAR compta amb diverses piscines per a totes les modalitats de competició-natació i waterpolo (50x20); salts (15x21m) i natació sincronitzada i waterpolo (30x21m) i sales per a la pràctica de l'halterofília; arts marcials (taekwondo, judo i lluita); tennis taula; gimnàstica artística femenina, masculina i trampolí, a més de diverses sales de preparació física.
 
Nota: Els mitjans que vulguin assistir a l'acte s'han d'acreditar prèviament enviant un correu electrònic a l'adreça premsa@car.edu indicant el nom, cognom, mitjà i número de DNI o bé trucant al telèfon 675.78.04.56 o al 93.589.15.72 (ext. 273).
 
 

13:10|.Centre d'Alt Rendiment (av. Alcalde Barnils, 3-5) |Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà el nou mòdul esportiu del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès. Aquestes noves instal·lacions compten amb 25.000 metres quadrats aptes per a l'entrenament d'una vintena de disciplines olímpiques. El cap de l'Executiu farà un recorregut pels diferents espais, acompanyat de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder; el secretari general de l'Esport i president del Consell d'Administració del CAR, Ivan Tibau; el secretario de Estado para el Deporte i Presidente del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal; el director del Centre, Joan Fontseré; el secretari de Govern, Germà Gordó, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba. El president clourà l'acte amb el seu parlament.