Presentació del número de la revista Descobrir Catalunya dedicat al delta de l'Ebre

query_builder   26 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació del número de la revista Descobrir Catalunya dedicat al delta de l'Ebre

.
La revista Descobrir Catalunya presenta demà dimarts, 27 de maig, el número del mes de juny a l’Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l’Ebre, ja que dedica una atenció especial al delta. L’acte tindrà lloc a les 11 hores i hi assistiran el director dels Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge a les Terres de l’Ebre, Víctor Gimeno, el director del Parc Natural del Delta de l’Ebre, Francesc Vidal, i el director de Descobrir Catalunya, Joan Morales.
 
 
Situat als confins del país, el delta va ser l’últim territori català a ser poblat, durant el segle XIX. Els colons s’hi van deixar la pell per convertir uns immensos aiguamolls en fructífers camps d’arròs. Avui, el delta és una reserva natural on l’Ebre recorre els darrers quilòmetres entre conreus, llacunes i dunes litorals sota la mirada dels milers d’ocells que hi troben refugi. I és, també, una contrada amb una identitat cultural que la fa única.
 
El número 121 de la revista ha comptat amb la participació de diferents autors locals que analitzen, des de diverses òptiques, les variades temàtiques del delta. El reportatge fotogràfic és d’en Mariano Cebolla, i el conjunt consta de set articles, una presentació, una postdata i una guia pràctica:

11:00|.Ecomuseu. Carrer Martí Buera, 22|Deltebre (El Baix Ebre)

Presentació del número 121 de la revista Descobrir Catalunya dedicat al Delta de l'Ebre