El conseller Saura i l'exconseller Vallès presenten l'Informe sobre la desafecció política

query_builder   8 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura i l'exconseller Vallès presenten l'Informe sobre la desafecció política

Divendres, 9 de maig, a les 12.45h al Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i l’ex conseller de Justícia i catedràtic de Ciència Política, Josep Mª Vallès, presentaran demà l’Informe sobre les causes de la desafecció política a Catalunya, que inclou possibles mesures per a reduir-la. També participarà en la presentació el director general de Participació Ciutadana de la Generalitat, Marc Rius.
 
Per a realitzar aquest informe, el departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació va posar en marxa l’any passat un grup de treball coordinat per l’ex-conseller Josep Mª Vallès. L’estudi que es presenta demà parteix dels treballs de diversos equips investigadors de la Universitat Pompeu Fabra; la Universitat Autònoma de Barcelona, la Fundació Bofill i la DG de Participació.
 
A les 12.45h, l’exconseller Vallès i alguns dels investigadors que han participat en l’estudi lliuraran el document al conseller Saura en el seu despatx. Tot seguit començarà la roda de premsa.
 

12:45|.Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (c.Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura,  i l'ex conseller de Justícia i catedràtic de Ciència Política, Josep Maria Vallès, presentaran l'estudi sobre la desafecció política. A l'acte també hi assistirà el director general de Participació Ciutadana, Marc Rius.