El conseller Nadal signarà un conveni per a la millora de les comunicacions entre el polígon de la Gran Indústria de Tarragona i el Port

query_builder   9 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Nadal signarà un conveni per a la millora de les comunicacions entre el polígon de la Gran Indústria de Tarragona i el Port

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, signarà un conveni per a la millora de les comunicacions, entre el polígon de la Gran Indústria de Tarragona i el Port.
El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, signarà demà un conveni amb el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet,  el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vila-seca,  Xavier Farriol, el president de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), Anton Valero, i amb les empreses ERCROS Industrial, Bayer Polímeros i Clariant Ibérica, per a la millora de les comunicacions, entre el polígon de la Gran Indústria de Tarragona  i el Port.
 
L’acte tindrà lloc, a les 17.00 hores, al Departament de Política Territorial i Obres Públiques (Av. Josep Tarradellas, 2, 4 i 6. Barcelona).

17:00|.Departament de Política Territorial i Obres Públiques (Av. Josep Tarradellas, 2-6)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, signarà un conveni amb el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vila-seca,  Xavier Farriol; el president de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), Anton Valero, i amb les empreses ERCROS Industrial, Bayer Polímeros i Clariant Ibérica, per a la millora de les comunicacions entre el polígon de la Gran Indústria de Tarragona i el Port.