El conseller Tresserras pronunciarà la conferència Cultura i polítiques culturals a Catalunya, que obre la Tribuna Ateneu

query_builder   17 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras pronunciarà la conferència Cultura i polítiques culturals a Catalunya, que obre la Tribuna Ateneu

 
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, pronunciarà demà, dimecres 18 de juny, la conferència Cultura i polítiques culturals a Catalunya, amb la qual s’obrirà el cicle Tribuna Ateneu, organitzat per l’Ateneu Barcelonès, amb el suport del diari El Periódico. L’acte es farà en el transcurs d’un dinar, a les 13.30 hores, a l’hotel Rivoli Ramblas. Hi seran presents el president i el vicepresident primer de l’Ateneu Barcelonès, Oriol Bohigas i Ferran Mascarell, respectivament. 

Confirmació d’assistència: cal que confirmeu la vostra assistència al responsable de premsa de l’Ateneu Barcelonès, Dani Corominas, per telèfon (93 343 61 21) o correu electrònic (dcorominas@ateneubcn.org)

13:30|.Hotel Rivoli Ramblas (La Rambla, 128)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, pronunciarà la conferència Cultura i polítiques culturals a Catalunya, que obre la Tribuna Ateneu.