El conseller Saura i la ministra Salgado presideixen demà la cinquena reunió de la Comissió Bilateral

query_builder   29 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura i la ministra Salgado presideixen demà la cinquena reunió de la Comissió Bilateral

Dimecres, 30 de juliol (11.00 h), al Palau de la Generalitat
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la ministra d’Administracions Públiques, Elena Salgado, presidiran demà dimecres la cinquena reunió de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat, que se celebrarà al Palau de la Generalitat.
 
També hi participaran, com a membres permanents de la comissió, el conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells; el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs; i la secretària del Govern, Laia Bonet. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, la consellera de Treball, Mar Serna, i el delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, José Cuervo, hi assistiran com a membres no permanents.
 
Per part de l’Estat, hi assistiran el secretari d’Estat de Cooperació Territorial, Fernando Puig de la Bellacasa; el secretari d’Estat d’Infraestructures, Víctor Morlan; el secretari general de Pressupostos, Luis Espadas; el subsecretari de Treball i Afers Socials, Leandro González; el director general de Desenvolupament Autonòmic, Enrique Gómez, i el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel.
 
La Comissió Bilateral Generalitat-Estat, una de les tres encarregades del desplegament de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya, avaluarà l’estat de les ponències de traspàs obertes.
 
Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió (11.00 h) i, en acabar, hi haurà atenció als mitjans.

11:00|.Palau de la Generalitat (pl.Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la ministra d’Administracions Públiques, Elena Salgado, presidiran  la cinquena reunió de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat.