El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa mostra el nou centre d'informació i presenta un DVD de volcans en 3 dimensions

query_builder   29 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa mostra el nou centre d'informació i presenta un DVD de volcans en 3 dimensions

.
El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i l’Ajuntament de Sant Feliu de Pellerols (Garrotxa) mostraran demà el nou Centre d’informació del Parc ubicat a les antigues instal·lacions de l’estació del carrilet Girona-Olot. L’edifici s’ha rehabilitat i, a través d’un conveni entre el l’Ajuntament i el Departament de Medi Ambient i Habitatge, s’utilitza com a centre d’informació del Parc i seu de l’oficina de turisme del municipi.
 
La directora general del Medi Natural, Núria Buenaventura, assistirà a l’acte, que es durà a terme demà, dimecres 30 de juliol, a les 11 hores, a l’antiga estació del carrilet.
 
Durant l’acte, es presentarà el treball “Volcans en 3D” elaborat pel Parc. Un DVD que ofereix la possibilitat d’efectuar vols virtuals en tres dimensions en tot l’àmbit del Parc i de les seves àrees d’influència.

11:00|.Antiga estació del carrilet Girona-Olot (a peu de la carretera C-63)|Sant Feliu de Pallerols (La Garrotxa)

La directora general del Medi Natural, Núria Buenaventura, assistirà a l’acte de presentació del nou Centre d’informació del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i del treball “Volcans en 3D”.