Jornada de portes obertes a la promoció de 27 habitatges protegits de l'antiga caserna de Sant Joan les Fonts

query_builder   27 agost 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Jornada de portes obertes a la promoció de 27 habitatges protegits de l'antiga caserna de Sant Joan les Fonts

Tots els habitatges seran de lloguer per a joves i gent gran
L’empresa pública Adigsa, del Departament de Medi Ambient i Habitatge, i l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts (Garrotxa), organitzen demà dijous, 28 d’agost, a les 18 hores, una jornada de portes obertes a la promoció de 27 habitatges amb protecció oficial situats a l’antiga caserna. Els habitatges, promoguts per l’Institut Català del Sòl, s’adjudicaran en règim de lloguer.
 
La promoció consta de dues escales. L’escala A (carretera d’Olot, 22) és de 12 habitatges destinats a lloguer per a gent gran, distribuïts en dues plantes pis, amb 6 habitatges per planta. A la planta baixa d’aquest edifici hi ha un local que es destina a equipament per a la gent gran. L’escala B (avinguda del Cisteller, 8) és de 15 habitatges de lloguer per a joves, distribuïts en planta baixa i dues plantes pis, amb 5 habitatges per planta. La superfície útil dels pisos oscil·la entre els 44 i els 62 m2 i el preu del lloguer, entre els 243 i els 319 euros. La nova promoció disposa d’un aparcament de 36 places, 27 de les quals estan vinculades als habitatges.
 
L’obra es basa en un projecte de l’arquitecte Antoni Blesa i ha comptat amb un pressupost de 2,33 milions d’euros.
 
Les instal·lacions de l’edifici inclouen una xarxa separativa d’aigües fecals i pluvials i plaques d’aprofitament de l’energia solar per produir aigua calenta sanitària.
 
A la mateixa hora, la directora del Servei Territorial d’Adigsa a Girona, Cristina Andreu, acompanyada per l’alcalde del municipi, Joan Espona, i el regidor d’Habitatge, Josep Maria Ortuño, explicarà el procés i les normes d’adjudicació.
 
 
 
               CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
DIA
Dijous, 28 d’agost de 2008
ACTE
Jornada de portes obertes de la promoció de 27 habitatges protegits de l’antiga caserna de Sant Joan les Fonts
HORA
18 h
LLOC
Escala A, carretera d’Olot, 22 , i escala B, avinguda del Cisteller, 8, de Sant Joan les Fonts
ACTE
Explicació del procés i de les normes d’adjudicació
HORA
18 h
LLOC
Centre Sociocultural Santjoanenc
Carrer de Santa Magdalena, 14, de Sant Joan les Fonts

18:00|.Centre Sociocultural Santjoanenc. |Sant Joan les Fonts (La Garrotxa)

La directora del Servei Territorial d’Adigsa a Girona, Cristina Andreu, acompanyada per l’alcalde del municipi, Joan Espona, i el regidor d’Habitatge, Josep Maria Ortuño, explicarà el procés i les normes d’adjudicació de lapromoció de 27 habitatges protegits de l'antiga caserna de Sant Joan de les Fonts