El conseller de Governació, Jordi Ausàs, signa amb ONO el conveni del telèfon de l'alcalde

query_builder   16 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, signa amb ONO el conveni del telèfon de l'alcalde

La companyia oferirà al món local un canal de comunicació directa per donar informació i resoldre incidències amb un termini màxim de 72 hores
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el director regional de Catalunya i Aragó de Cableuropa, SAU (titular de la marca ONO), Juan Luís Ros Almirón, signaran un conveni per a la creació d’un canal de comunicació amb la companyia exclusiu per a ajuntaments i consells comarcals. L’acord que se signarà a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès demà dimecres, 17 de setembre, és fruit dels contactes del Departament amb ONO per tal de millorar la comunicació i el temps de resposta de les consultes i les incidències que els fan arribar els responsables municipals.
 
L’acord, que pretén superar les possibles mancances d’informació i crear un canal de relació permanent entre ONO i els ajuntaments i consells comarcals, posarà a disposició del món local un telèfon i una adreça de correu electrònic per mitjà dels quals els edils podran demanar informació o fer reclamacions. En el cas que siguin queixes per avaries, ONO es compromet a donar-hi resposta abans de 72 hores.
 
Abans de la signatura del conveni, el conseller Jordi Ausàs, signarà en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i mantindrà una reunió amb l’alcalde, Lluís Recoder, i la resta de membres del consistori. Després de la signatura del conveni, a les 12 hores, el conseller de Governació farà una visita al Centre de Negocis Hewlett-Packard Barcelona, situat a Sant Cugat del Vallès des del 1985. El Centre engloba, entre d’altres, 13 unitats de negocis, el Centre de Recerca i Desenvolupament de la impressió en gran format i el Centre de Demostració i Formació.

11:00|.Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (pl. Barcelona, 17)|Sant Cugat del Vallès (El Vallès Occidental)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el director regional de Catalunya i Aragó de Cableuropa, SAU (titular de la marca ONO), Juan Luís Ros Almirón, signaran un conveni per a la creació d’un canal de comunicació amb la companyia exclusiu per a ajuntaments i consells comarcals.