Boi Ruiz inaugura la Jornada "Cribatge de càncer colorectal"

query_builder   27 març 2012 11:41

event_note Nota de premsa

Boi Ruiz inaugura la Jornada "Cribatge de càncer colorectal"

Demà dimecres, 28 de març, el conseller de Salut, Boi Ruiz, inaugurarà la Jornada  “Cribatge de càncer colorectal”, que se celebrarà a les 9 hores, a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.
 
Aquesta jornada té com a objectiu debatre els avantatges i les limitacions dels diferents models de cribratge a Catalunya, el cost-efectivitat del cribratge mitjançant la detecció de sang oculta en femta, així com millorar la participació a través de la informació i la comunicació. S’adreça a tots els professionals sanitaris interessats en la prevenció i control del càncer colorectal.
 
A l’acte d’inauguració també hi participaran el president del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, Jordi Dalmases; la directora general de l’Institut Català d’Oncologia, Candela Calle; el director general de l’Hospital Clínic, Josep Maria Piqué; el director mèdic del Parc de Salut MAR. Felip Bory; i  la gerent de l’aecc Junta de Barcelona, Àngela Sánchez.
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració Jornada cribatge de càncer colorectal
 
DIA:
Dimecres 28 de març
HORA:
9 hores
 
LLOC:
Col·legi de Farmacèutics de Barcelona
C/ Girona, 64.
Barcelona
 
 
 
 

2  

Fitxers adjunts

Convocatòria  Portes Obertes la Bisbal d'Empordà

Convocatòria Portes Obertes la Bisbal d'Empordà
PDF | 45

Anunci la Bisbal d'Empordà

Anunci la Bisbal d'Empordà
PDF | 258

09:00|Jornada sobre cribatge de càncer colorectal.Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (c. Girona, 64)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Boi Ruiz, inaugurarà la jornada sobre Cribatge de càncer colorectal.