La consellera de Justícia visita les obres del nou edifici judicial de la Bisbal d'Empordà

query_builder   30 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Justícia visita les obres del nou edifici judicial de la Bisbal d'Empordà

A la tarda, la consellera i la rectora de la Universitat de Girona presentaran, als jutjats de Girona, els primers resultats de les analítiques d'ADN
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visitarà demà, a les 10:30 h, les obres del nou edifici judicial de la bisbal d’Empordà, on mantindrà un contacte informatiu amb la premsa.
 
A les 16:00 h, la consellera de Justícia i la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, presentaran, a la sala de matrimonis dels Jutjats de Girona, els primers resultats de les analítiques d’ADN fruit del conveni signat, el juliol del 2006, entre l’Institut de Medicina Legal de Catalunya del Departament de Justícia i la Universitat de Girona per a la realització de proves genètiques. A continuació, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.   
 
30 de gener de 2008
 
<table cellspacing="0" cellpadding

10:30|.Nou edifici judicial (c. Morró, Nou i Teatre Vell)|Bisbal d'Empordà (El Baix Empordà)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visitarà les obres del nou edifici judicial de la bisbal d’Empordà, on mantindrà un contacte informatiu amb la premsa. Estarà acompanyada del delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.