ICD, CAC i el Col·legi de Periodistes ofereixen tallers formatius per millorar el tractament mediàtic de la violència masclista

query_builder   2 maig 2012 10:53

event_note Nota de premsa

ICD, CAC i el Col·legi de Periodistes ofereixen tallers formatius per millorar el tractament mediàtic de la violència masclista

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell, el president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, Ramon Font, i la delegada per a Qüestions de Gènere del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Marga Solé, presentaran una formació que té per objectiu facilitar eines als i les professionals del periodisme per millorar el tractament de les notícies relacionades amb la violència masclista.
 
La formació serà gratuïta i utilitzarà els materials didàctics Gènere i mitjans de comunicació. Eines per visibilitzar les aportacions de les dones. Aquests materials van sorgir d’un  procés de treball conjunt amb periodistes representants de mitjans de comunicació, les empreses de mitjans, les institucions que organitzen aquesta formació, i persones i entitats expertes.
 
Aquesta formació ha estat impulsada pel Gabinet d’anàlisi dels casos d’homicidi per violència masclista que va posar en funcionament el Govern de la Generalitat arran dels homicidis per violència masclista que han tingut lloc a Catalunya a principis d’any.

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria en pdf

Convocatòria en pdf
PDF | 51

11:00|Presentació de cursos adreçats a periodistes per avançar en el tractament mediàtic de la violència masclista.Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rbla. de Catalunya 10)|Barcelona (Barcelonès)

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, el president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya i la delegada per a Qüestions de Gènere del Col·legi de Periodistes de Catalunya presentaran una formació que té per objectiu millorar el tractament de les notícies relacionades amb la violència masclista.