La consellera d'Acció Social i Ciutadania inaugura el centre de serveis per a gent gran de Sant Pere de Torelló

query_builder   9 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania inaugura el centre de serveis per a gent gran de Sant Pere de Torelló

La consellera també signarà el conveni per finançar el manteniment dels serveis del nou equipament
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper divendres el nou centre de serveis per a gent gran de Sant Pere de Torelló. La posada en marxa d’aquest equipament s’emmarca dins del Pla rural d’atenció social (Prats), que desenvolupa un nou model d’atenció integral de les persones majors de 65 anys que viuen l’àmbit rural. 

El centre de serveis per a gent gran de Sant Pere de Torelló disposa de 30 places de centre de dia, a més d’espais complementaris per a poder oferir serveis de caràcter ambulatori i a domicili. Acció Social i Ciutadania ha invertit 379.868 euros en les obres del nou equipament, ubicat en un edifici propietat del Bisbat de Vic, on també hi ha d’altres serveis municipals.  
 D’altra banda, la consellera Carme Capdevila i l’alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, aprofitaran l’acte inaugural per signar el conveni que concreta el finançament dels serveis del nou centre. Segons aquest conveni, el Departament d’Acció Social i Ciutadania destinarà aquest any 51.909 euros al manteniment de tots els serveis que ofereix l’equipament.    

11:00|.Centre de serveis per a la gent gran (c. Josep Bedrena, 10)|Sant Pere de Torelló (Osona)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el nou centre de serveis per a gent gran de Sant Pere de Torelló.