Jornada de portes obertes a l'edifici judicial de Vilanova i la Geltrú

query_builder   10 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Jornada de portes obertes a l'edifici judicial de Vilanova i la Geltrú

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visitarà les noves dependències que han permès agrupar en un sol equipament els diversos òrgans i serveis judicials
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, M. Eugènia Alegret, acompanyades de l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, visitaran demà dissabte, 11 d’octubre, el nou edifici judicial de Vilanova i la Geltrú.
 
Hi assistiran també la secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia, Àngels Vivas; el director general de Recursos de l’Administració de Justícia, Isidor Garcia; el director general de Modernització de l’Administració de Justícia, Daniel Bartomeus; el director general de Gestió d’Infraestructures, Salvador Illa; el director general d’Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil, Jordi Samsó, i la jutgessa degana substituta dels jutjats de Vilanova, Margarita Fe Subirats, entre altres autoritats de l’àmbit jurídic i local.
 
La consellera arribarà a les 12.30 hores, aproximadament, amb la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i l’alcalde de la població, i juntament amb la resta de convidats faran un recorregut per les instal·lacions. A continuació es faran els parlaments i s’atendrà els mitjans de comunicació.
 
L’edifici estarà obert al públic el mateix dia, des de les 10 fins a les 14 hores, perquè els ciutadans el puguin visitar.

12:30|.Edifici judicial (Ronda Ibérica, 175)|Vilanova i la Geltrú (El Garraf)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, assistirà a la jornada de portes obertes de l’edifici judicial de Vilanova i la Geltrú. També hi assistiran la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, M. Eugènia Alegret, i l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, entre d'altres personalitats.