La Generalitat se suma a la 28a trobada de germanor dels supervivents de la Lleva del Biberó a Castellbisbal

query_builder   17 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat se suma a la 28a trobada de germanor dels supervivents de la Lleva del Biberó a Castellbisbal

Diumenge, 19 d'abril (11 h), la directora general de la Memòria Democràtica, M. Jesús Bono, participarà en l'acte
La directora general de la Memòria Democràtica, M. Jesús Bono, participarà diumenge, 19 d’abril (11 hores), en la 28a trobada de germanor dels supervivents de la Lleva del Biberó 41 a Castellbisbal. La trobada, l’ha organitzada l’Agrupació Lleva del Biberó 41 amb el suport de la Direcció General de la Memòria Democràtica de la Generalitat.
 
En l’acte s’inaugurarà un monòlit en record de les víctimes de la Guerra Civil a la plaça de la Pau de Castellbisbal. També hi participaran l’alcaldessa de Castellbisbal, M. Dolors Conde; el president de l’Agrupació Lleva del Biberó 41, Francesc Bardera, i el president de la Delegació de Barcelona de l’Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó, Andreu Canet.
 
La DG de la Memòria Democràtica dóna suport des de fa quatre anys als actes de recuperació de la memòria històrica de l’Agrupació Lleva del Biberó, com ara les conferències sobre la guerra civil que organitzen, les trobades anuals dels supervivents i els homenatges a les víctimes de la Guerra Civil que fan a Camarasa.

14:30|.Plaça de la Pau|Castellbisbal (El Vallès Occidental)

La directora general de la Memòria Democràtica, M. Jesús Bono, participarà en la 28a trobada de germanor dels supervivents de la Lleva del Biberó a Castellbisbal