El Departament de Governació i Administracions Públiques presenta la nova convocatòria "Viure al Poble" a Lleida

query_builder   21 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Governació i Administracions Públiques presenta la nova convocatòria "Viure al Poble" a Lleida

L'acte tindrà lloc a la seu dels Serveis Territorials de Governació i Administracions Públiques dimecres, 22 d'abril
El Departament de Governació i Administracions Públiques celebra la segona de les jornades que ha organitzat per difondre i donar a conèixer la nova convocatòria destinada a la intervenció integral per a petits municipis anomenada “Viure al Poble”, el dimecres 22 d’abril, a la seu dels Serveis Territorials de Governació i Administracions Públiques a Lleida. El director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol, i el subdirector general de Cooperació Local, Jordi Cots, atendran els mitjans de comunicació a les 10.30 hores.
 
El programa “Viure al Poble”, destinat a municipis de fins a 2.000 habitants, es finançarà amb 13.750.000 euros, i els ens locals podran tenir un cofinançament màxim del 55% de la despesa.
 
“Viure al Poble” és un programa orientat a subvencionar grans projectes dels ens locals que actuïn integralment en un nucli de població, com ara projectes integrats per a la regeneració urbana i rural, a la millora dels serveis turístics o que donin valor, protecció i conservació al patrimoni natural o cultural.
 

10:30|.Serveis Territorials de Governació i Administracions Públiques (c. Lluís Companys, 1)|Lleida (El Segrià)

El director dels Serveis Territorials de Governació a Lleida, Tomàs Pujol, presentarà la nova convocatòria “Viure al Poble”.