Lliurament del certificat de qualitat ambiental EMAS a l'empresa pública ATLL

query_builder   21 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Lliurament del certificat de qualitat ambiental EMAS a l'empresa pública ATLL

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat per la directora general de Qualitat Ambiental, Maria Comellas, lliurarà demà dimecres, 22 d’abril, a les 11 hores, el certificat de qualitat ambiental EMAS a l’empresa pública Aigües Ter-Llobregat (ATLL) pels seus centres de treball i la xarxa de distribució en alta a les poblacions del seu àmbit d’abastament.
 
ATLL subministra aigua potable a més de 100 municipis de les comarques del Barcelonès, el Baix Llobregat, el Maresme, el Vallès Oriental i l’Occidental, l’Anoia, l’Alt Penedès i el Garraf, que engloben una població de més de 4,5 milions d’habitants. La xarxa regional que gestiona té més de 500 quilòmetres de canonades, 141 dipòsits i 54 estacions de bombament.
 
 

11:00|.ATLL (c. Sant Martí de l'Erm, 30)|Sant Joan Despí (El Baix Llobregat)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat per la directora general de Qualitat Ambiental, Maria Comellas, lliurarà  el certificat de qualitat ambiental EMAS a l’empresa pública Aigües Ter-Llobregat pels seus centres de treball i la xarxa de distribució en alta a les poblacions del seu àmbit d’abastament