El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura la Fira Antic Empordà, a la Bisbal d'Empordà

query_builder   8 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura la Fira Antic Empordà, a la Bisbal d'Empordà

· Joan Manuel Tresserras també visitarà Verges i Ullastret
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras,  inaugurarà dijous vinent, 9 d’abril, a les 12.30 hores, la Fira Antic Empordà 2009, VII Fira d’Antiguitats i Restauració de la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà), dedicada a les antiguitats i la restauració. Acompanyaran el conseller l’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, i el director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Girona, Miquel Sitjar. En acabar la inauguració, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.
 
La fira, que enguany arriba a la seva setena edició, es farà del 9 al 13 d’abril al pavelló firal de la Bisbal i està adreçada a restauradors i conservadors de béns mobles. Organitzada per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, la fira té per objectiu promoure el sector de la restauració i la venda d’antiguitats.
 
Abans d’inaugurar la Fira, el conseller Tresserras visitarà Verges i Ullastret, també al Baix Empordà. La visita a Verges començarà a les 10 hores a l’Ajuntament, on el conseller es trobarà amb l’alcaldessa, Marta Payeró, i el cantant Lluís Llach. A continuació, Joan Manuel Tresserras farà un recorregut pels escenaris de la Dansa de la Mort.
 
A les 11 hores, el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació visitarà la seu del Museu d’Arqueologia de Catalunya a Ullastret, acompanyat de la seva directora, Aurora Martín. A les 12 hores, Tresserras arribarà a l’Ajuntament de la Bisbal, on es trobarà amb l’alcalde i altres membres del consistori, abans d’inaugurar la Fira Antic Empordà.

12:30|.Fira Antic Empordà al Pavelló Firal (av. Mas Clarà, s/n)|Bisbal d'Empordà (El Baix Empordà)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras,  inaugurarà la Fira Antic Empordà 2009, VII Fira d’Antiguitats i Restauració de la Bisbal d’Empordà. Acompanyaran el conseller l’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, i el director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Girona, Miquel Sitjar. En acabar la inauguració, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.