Igualada acull la darrera representació d' 'El Rei Lear ' de Broggi, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

query_builder   6 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Igualada acull la darrera representació d' 'El Rei Lear ' de Broggi, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

El Rei Lear, de William Shakesperare, arriba aquest diumenge, 10 de maig, al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada, després d’haver començat la seva itinerància al Teatre Auditori de Ripollet el passat 9 de gener. El Rei Lear, dirigida per Oriol Broggi, s’ha representat en 18 ocasions a 14 municipis catalans durant el primer semestre de l’any en el marc d'una gira que rep el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
En aquesta adaptació, Broggi és fidel al text de Shakespeare en una obra sòbria, compacta, però brillant. L’argument, ben conegut per tothom, explica la història de Lear, un rei enfrontat a les seves filles enmig d’un teixit de traïcions i rivalitats que desemboca en un últim acte situat a Dover, on les tres germanes i Lear liquidaran els seus deutes pendents.
 
Emmarcada dins del projecte de Cultura en Gira, aquesta gira respon a l’objectiu general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.

19:00|.Teatre Municipal l'Ateneu. C. Sant Pau, 9|Igualada (Anoia-Penedès)

Igualada acull la darrera representació d'El Rei Lear de Broggi