El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el local social del veïnat de Sant Josep, a Llinars del Vallès

query_builder   15 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el local social del veïnat de Sant Josep, a Llinars del Vallès

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat les obres del nou local social amb 60.000 euros
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, inaugurarà les obres del nou local social de la urbanització de Sant Josep de Llinars del Vallès (Vallès Oriental) dissabte, 16 de maig, a les 12.30 hores.
 
D’un total de 200.000 euros de pressupost, el Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat les obres del local amb 60.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). S’ha construït un edifici de planta baixa d’uns 100 metres quadrats de superfície. El local està format per dos mòduls units amb una pèrgola metàl·lica i làmines de fusta i la distribució interior és la següent: un espai principal, un despatx, un magatzem i els lavabos.
 
Abans de la inauguració oficial, a les 12 hores, el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol.

12:30|.Local Social (pl. del Mogent)|Llinars del Vallès (El Vallès Oriental)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, inaugurarà les obres del nou local social de la urbanització de Sant Josep.