L'INCAVI organitza la visita d'un grup de sommeliers mexicans interessats a conèixer la varietat vinícola de Catalunya

query_builder   14 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

L'INCAVI organitza la visita d'un grup de sommeliers mexicans interessats a conèixer la varietat vinícola de Catalunya

Demà, a les 10:00 hores, visitaran la nova seu de l'INCAVI i atendran els mitjans de comunicació
Un grup de sommeliers i periodistes especialitzats en gastronomia i vins de Mèxic, visiten, des de diumenge i fins el proper divendres, les diferents zones vinícoles catalanes a través d’una missió comercial inversa organitzada per l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI).
 
El grup està integrat pel president de l’Associació Mexicana de Sommeliers i director de l’Escola Panamericana de Gastronomia, Luís Cárdenas; el columnista del diari El Universal, Ruben Hernández; el millor sommelier de Mèxic 2008, Sergio Ibarra; la millor sommelier jove de Mèxic 2008, Clàudia Juárez; i el director del curs de sommeliers de l’Escola de Gastronomia Ambrosia de Mèxic. Durant aquesta setmana visitaran cellers de totes les Denominacions d’Origen (DO) catalanes.
 
A més, demà, a partir de les 10:00 hores, el director general de l’INCAVI, Joan Aguado, els hi mostrarà la nova seu d’aquest organisme, a Vilafranca del Penedès, on atendran als mitjans de comunicació. També el mateix dia, visitaran UVIPE i la seu del Consell Regulador de la DO Penedès.
 
Mèxic és un país clau per a l’exportació de vins i caves de Catalunya, ja que hi ha un gran interès per conèixer zones vinícoles europees i, principalment de l’Estat espanyol (d’on provenen el 48 per cent dels vins importats a aquest país). 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Visita de sommeliers mexicans a l’INCAVI
DIA:
Dimecres, 15 d’octubre de 2008
HORA:
10:00 hores
LLOC:
INCAVI
Plaça Àgora, 2-3
Vilafranca del Penedès
 
 
14 d’octubre de 2008

10:00|.INCAVI (pl. Àgora, 2-3)|Vilafranca del Penedès (L' Alt Penedès)

El director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, rep un grup de sommeliers i periodistes especialitzats en gastronomia i vins de Mèxic