Els consellers Jordi Ausàs i Josep Huguet presenten el Pla de Govern TIC.cat

query_builder   15 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Els consellers Jordi Ausàs i Josep Huguet presenten el Pla de Govern TIC.cat

TIC.cat és un projecte per millorar la competitivitat de les empreses catalanes del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presentaran el Pla de Govern TIC.cat el proper dilluns 18 de maig, a les 16.30 hores, a l’Hotel Fira Palace de Barcelona. Estaran acompanyats pel secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch; la directora d’ACC1Ó (CIDEM|COPCA), Carme Botifoll, i el director general de Barcelona Digital Centre Tecnològic, Carles Fradera.
 
TIC.cat és una iniciativa per millorar la competitivitat de les empreses catalanes del sector de les noves tecnologies que preveu diverses actuacions pels propers quatre anys amb l’objectiu d’ajudar a créixer les empreses TIC del nostre país millorant alguns aspectes clau pel seu negoci.
 
Inauguració del BDigital Global Congress
 
La presentació del pla TIC.cat es fa en el context del BDigital Global Congress, el congrés de referència del sector tecnològic català. El conseller Jordi Ausàs inaugurarà el BDigital Global Congress a l’Auditori del CaixaForum a les 12.00 hores. També hi participaran el president de Barcelona Digital Centre Tecnològic, Antoni Massanell; el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch; la directora general d’ACC1Ó, Carme Botifoll, i el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes.
 
Després dels parlaments hi haurà una conferència inaugural a càrrec de Rafah Harfoush, codirectora de la Plataforma Oline del Fòrum de Davos i estratega de la campanya de comunicació de noves tecnologies del president dels Estats Units, Barack Obama.
 
Per finalitzar els actes d’inauguració del congrés, a les 13.00 hores es farà el lliurament dels premis BDigital a la Innovació Digital. El conseller Jordi Ausàs farà entrega del premi en la categoria de petites empreses i emprenedors.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el BDigital Global Congress i participarà al lliurament dels premis BDigital a la Innovació Digital.
DIA:
Dilluns, 18 de maig
HORA:
12.00 hores
LLOC:
Auditori del CaixaForum (av. del Marquès de Comillas, 6-8). Barcelona
ACTE:
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presentaran el Pla de Govern TIC.cat.
DIA:
Dilluns, 18 de maig
HORA:
16.30 hores
LLOC:
Hotel Fira Palace. Saló Verdi (av. de Rius i Taulet, 1-3). Barcelona

16:30|.Hotel Fira Palace. Saló Verdi (av. de Rius i Taulet, 1-3)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presentaran el Pla de Govern TIC.cat.