El conseller Jordi Ausàs realitza una conferència sobre les consultes populars per via de referèndum a Òmnium Cultural

query_builder   18 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs realitza una conferència sobre les consultes populars per via de referèndum a Òmnium Cultural

En el seu parlament donarà detalls del contingut de la proposta legislativa aprovada pel Govern i sobre el tràmit parlamentari que ara s'inicia
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, realitzarà una conferència sobre les consultes populars per via de referèndum a la sala d’actes d’Òmnium Cultural de Barcelona aquest dimarts, 19 de maig, a les 19 hores.
 
Amb aquesta conferència el conseller Jordi Ausàs donarà detalls del contingut de la proposta legislativa aprovada pel Govern i sobre el tràmit parlamentari que ara s’inicia. Amb aquesta nova eina, que suposa l'aprofundiment en el desplegament de les noves competències estatutàries, es podrà consultar qüestions de transcendència especial tant en l’àmbit català con en l’àmbit municipal. La nova Llei suposarà un pas endavant en el foment de la participació directa ciutadana en els assumptes públics i la qualitat democràtica a Catalunya.
 
Abans de l’acte, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, signarà el llibre d’honor d’Òmnium Cultural.

19:00|.Sala d'actes d'Òmnium Cultural de Barcelona (c. de la Diputació, 276, pral.)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, realitzarà una conferència sobre les consultes populars per via de referèndum a Òmnium Cultural.