La sala Contrabaix de Sant Feliu de Llobregat de Terrassa acull el darrer concert de la gira de Joan Monné Trio

query_builder   12 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La sala Contrabaix de Sant Feliu de Llobregat de Terrassa acull el darrer concert de la gira de Joan Monné Trio

En el marc del projecte Cultura en Gira, promogut pel Departament
La sala Contrabaix de Sant Feliu de Llobregat acollirà el proper divendres, 22 de maig, el darrer concert de la gira de Joan Monné Trio. Aquesta gira s’ofereix sota el paraigües del circuit Ressons i en el marc del projecte Cultura en Gira que promou el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Després del concert a Sant Feliu de Llobregat, la gira haurà portat el grup per nou municipis d’arreu del territori català durant el primer semestre de l’any.
Després d'un temps sense una activitat continuada i estable, el Joan Monné Trio torna amb Bori Albero al contrabaix. Amb aquesta nova formació han gravat el tercer disc del trio, Standards, l'any 2008. El repertori està format íntegrament per arranjaments i reinterpretacions d’estàndards com I love you, I'll be seeing you, My one and only love, o temes com Solar, de Miles Davis, Whisper not, de Benny Golson, o Turn out the stars, de Bill Evans.
 
Emmarcat dins del projecte Cultura en Gira, l’organització del circuit Ressons, que s’impulsa des del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, presenta una selecció dels artistes de música moderna que més destaquen en la temporada i que giren per diversos municipis catalans.
 
 
 

22:30|.Sala Contrabaix. C. Vidal i Ribas, 23-25|Sant Feliu de Llobregat (El Baix Llobregat)

Darrer concert de la gira de Joan Monné Trio