Can Lleonart d'Alella acollirà el darrer concert de la gira de Marcelo Mercadante Quinteto

query_builder   12 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Can Lleonart d'Alella acollirà el darrer concert de la gira de Marcelo Mercadante Quinteto

En el marc del projecte Cultura en gira promogut pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
El Centre Cultural de Can Lleonart d’Alella acollirà el divendres 22 de maig el darrer concert de la gira de Marcelo Mercadante Quinteto. La gira, promoguda pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, es va iniciar el passat 28 de febrer a la Garriga i abans d’arribar a Alella, va passar per Sant Feliu de Llobregat.
 
Marcelo Mercadante Quinteto neix quan el “bandeonista” i compositor argentí decideix donar forma a un projecte musical propi. La seva proposta inclou tangos clàssics, però intenta aportar una visió pròpia i actual. Per al quintet són bàsiques, també, la interpretació d’obres del compositor Astor Piazolla, i especialment, la creació i interpretació d’obres pròpies, sempre amb l’objectiu de donar continuitat i enriquir el tango.
 
Emmarcada dins del projecte Cultura en Gira, aquesta gira respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre propostes de qualitat en l’àmbit de les arts escèniques, la música i les arts visuals, amb la finalitat d’apropar-los a tots els públics d’arreu de Catalunya.

22:00|.Centre Cultural de Can Lleonart. Pl. Germans Lleonart, 1|Alella (El Maresme)

Darrer concert de la gira de Marcelo Mercandante Quinteto