Castellbisbal acull la darrera representació de la gira de "Fins que la mort ens separi"

query_builder   25 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Castellbisbal acull la darrera representació de la gira de "Fins que la mort ens separi"

En el marc del programa Cultura en Gira promogut pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
El Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal serà l’escenari de la darrera representació de la gira Fins que la mort ens separi, el proper 31 de maig. Aquest espectacle va iniciar la seva gira a la Seu d’Urgell, on es va representar durant la primera quinzena de gener, i ha visitat tretze municipis de Catalunya, Balears i el País Valencià, en el marc del programa Cultura en Gira promogut pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

Estrenada al CDDB-Théâtre de Lorient el 2006, Fins que la mort ens separi és el primer text de l'autor francès Rémi de Vos que es representa a Catalunya. En aquesta obra, De Vos, que ha estat considerat com un deixeble del vodevil de Feydeau i de l'absurd de Ionesco, segueix el model de Molière per parlar dels vicis de la societat en clau de comèdia.
 
Emmarcada dins del projecte Cultura en Gira, aquesta gira respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.
 

20:00|.Casal Cultural i Recreatiu. Av. Pau Casals, 7|Castellbisbal (El Vallès Occidental)

Castellbisbal acull la darrera representació de la gira de Fins que la mort ens separi"