Els 'Petons' de l'Estenedor Teatre finalitzen el seu camí a Sant Llorenç de Morunys

query_builder   8 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Els 'Petons' de l'Estenedor Teatre finalitzen el seu camí a Sant Llorenç de Morunys

S'emmarca en el programa Cultura en Gira del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
El Teatre Municipal de Sant Llorenç de Morunys rep el proper dissabte, 13 de juny, la última representació de la gira Petons, de la companyia Estenedor Teatre. Aquest espectacle va iniciar la seva gira el passat 11 de gener a Sant Quirze del Vallès, i ha visitat durant el primer semestre de l’any diversos municipis catalans amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
L'espectacle familiar que té com a punt de partida l’aniversari de l’Òscar, un nen que fa 12 anys i no vol fer cap petó. Cant a l’amistat i a l’afecte, Petons fa una mirada a una etapa de la vida (la preadolescència) força difícil de passar, amb una visió, però, fantàstica i optimista. Espectacle adreçat a tots els públics, que han pogut gaudir de la història de l’Òscar en 19 representacions a 17 municipis.
 
Emmarcada dins del projecte Cultura en Gira, aquesta gira respon a l’objectiu general de Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les a tots els públics d’arreu de Catalunya.
 

17:30|.Teatre Municipal de Sant Llorenç de Morunys |Sant Llorenç de Morunys (El Solsonès)

Petons