El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura les obres de la piscina municipal de Cabanabona

query_builder   12 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura les obres de la piscina municipal de Cabanabona

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat les obres de la piscina i els vestidors amb 222.347 euros
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, inaugurarà les obres de la piscina municipal i els vestidors de Cabanabona (Noguera) dissabte, 13 de juny, a les 12.30 hores.
 
D’un pressupost total, repartit en dues fases, de 283.152 euros, el Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat les obres amb 222.347 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). La nova piscina de Cabanabona és una piscina d’aigua salada, concebuda amb unes característiques que la fan única. El sistema de manteniment de l’aigua es realitza mitjançant la descomposició de la molècula de clorur sòdic (sal comuna) per un sistema electrolític.
 
Els parlaments de la inauguració aniran a càrrec de l’alcalde de Cabanabona, el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, i el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, que clourà l’acte. Tot seguit tindrà lloc la visita a les instal·lacions.
 
Abans de l’acte inaugural, a les 12 hores, el director general Carles Bassaganya signarà en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Cabanabona i es reunirà amb l’alcalde Josep Torra.

12:30|.Carretera Vella de Ponts|Cabanabona (La Noguera)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, inaugurarà les obres de la piscina municipal i els vestidors de Cabanabona.