La Directora de l'Agència de Residus de Catalunya inaugura les jornades COMPOSTARC

query_builder   16 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La Directora de l'Agència de Residus de Catalunya inaugura les jornades COMPOSTARC

.
La directora de l’Agència de Residus de Catalunya, Genoveva Català, inaugurarà demà dimecres a Granollers les jornades COMPOSTARC, que porten per títol “La matèria primera per al tractament biològic”.
 
Les jornades, que tenen una durada de tres dies, es dirigeixen als professionals que treballen en l’àmbit de la gestió dels residus orgànics, és a dir, les restes de menjar i restes vegetals, producte de les llars catalanes o dels processos productius industrials i ramaders.
 
L’edició d’enguany està dedicada a la matèria primera, és a dir, a la generació dels residus i la seva relació amb el tractament posterior i té una rellevant dimensió municipal, donat que en els propers mesos tots els ens locals han de presentar a l’Agència de Residus de Catalunya el seu Pla de desplegament per tal de portar a terme la recollida selectiva de la fracció orgànica.

09:00|.Teatre Auditori de Granollers (c. Torras i Bages, 50) |Granollers (El Vallès Oriental)

La directora de l’Agència de Residus de Catalunya, Genoveva Català, inaugurarà les jornades COMPOSTARC, “La matèria primera per al tractament biològic”.