Signatura del conveni de restauració del quadre El gran dia de Girona, de Ramon Martí Alsina

query_builder   23 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Signatura del conveni de restauració del quadre El gran dia de Girona, de Ramon Martí Alsina

Un cop restaurada, l'obra s'instal·larà a la seu de la Delegació de la Generalitat a Girona
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; el president de Caixa de Girona, Arcadi Calzada, i la directora del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), Maria Teresa Ocaña, signaran el proper dijous, 25 de juny, a les 17 hores, el conveni per a la restauració del quadre El gran dia de Girona, del pintor Ramon Martí Alsina, i la seva posterior instal·lació a la seu de la Delegació Territorial de la Generalitat a Girona.
 
La signatura tindrà a la seu del Centre Cultural de Caixa Girona – Fontana d’Or i comptarà amb l’assistència del delegat de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy, i del director dels Serveis Territorials de Cultura a Girona, Miquel Sitjar.
 
La ubicació d’aquest quadre, de grans dimensions (540 x 1190 cm) datat del 1865 i cedit pel Museu Nacional d’Art de Catalunya, està prevista a l’edifici de la capella de l’antic Hospital de Santa Caterina, actualment en procés de rehabilitació. La restauració anirà a càrrec del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya.
 
 

17:00|.Centre Cultural de Caixa Girona. Fontana d'Or (c. dels Ciutadans, 19)|Girona (El Gironès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; el president de Caixa de Girona, Arcadi Calzada, i la directora del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), Maria Teresa Ocaña, signaran el conveni per a la restauració del quadre El gran dia de Girona, del pintor Ramon Martí Alsina, i la seva posterior instal·lació a la seu de la Delegació del Govern a Girona.