El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el nou dipòsit i xarxa d'aigua de Jorba

query_builder   26 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el nou dipòsit i xarxa d'aigua de Jorba

També inaugurarà l'arranjament i senyalització turística del Camí del Castell de Jorba
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, inaugurarà el nou dipòsit i xarxa d’aigua de Jorba (Anoia) dissabte, 25 de juny. Abans, a les 11 hores, arribarà a l’Ajuntament de Jorba i, tot seguit, visitarà diferents actuacions finançades pel Departament de Governació a través del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC).
 
L’atenció als mitjans de comunicació es farà al dipòsit d’aigua, abans de descobrir la placa inaugural amb els parlaments del president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, l’alcalde de Jorba, Josep Maria Palau, i el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, que clourà l’acte.
 
La millora de la portada d’aigües a diversos nuclis del municipi de Jorba ha consistit en la construcció d’un nou dipòsit circular, que té una capacitat de 500 metres cúbics, l’estesa d’una nova xarxa des dels dipòsits municipals i la realització de sis escomeses noves: les Alzinetes, Mas Jordà, cal Martí de Dalt, les dues pedreres i les plantes de compostatge. Amb una xarxa d’interconnexió amb el dipòsit ja existent, aquestes actuacions serviran per augmentar el volum de proveïment d’aigua al mateix nucli de Jorba, i també a Sant Genís, Travé i a la zona de les Alzinetes.
 
D’un pressupost de 2.525.918 euros, el nou dipòsit i les instal·lacions corresponents a la xarxa d’aigua han estat finançades pel Departament de Governació i Administracions Públiques a través del Pla únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i el Fons europeu de desenvolupament regional (Feder).
 
El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, també inaugurarà l’arranjament i senyalització turística del Camí del Castell de Jorba.

11:00|.Ajuntament de Jorba (c. Major, 2)|Jorba (Anoia-Penedès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, inaugurarà el nou dipòsit i xarxa d’aigua de Jorba.