CANVI D'HORA: Governació i Telefónica presenten el projecte "Catalunya 4.0. L'impacte de la tecnologia a la societat catalana"

query_builder   30 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

CANVI D'HORA: Governació i Telefónica presenten el projecte "Catalunya 4.0. L'impacte de la tecnologia a la societat catalana"

L'objectiu és establir com les tecnologies poden estar al centre de la solució dels grans temes que afecten als ciutadans
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, presentaran el projecte “Catalunya 4.0. L’impacte de la tecnologia a la societat catalana” a la seu del Departament el proper dimecres 1 de juliol a les 11.00 hores.
 
“Catalunya 4.0. L’impacte de la tecnologia a la societat catalana” és un projecte engegat per Telefónica i el Departament de Governació per impulsar la Societat de la Informació a Catalunya amb l’objectiu d’ajudar a la recuperació econòmica i accelerar la sortida de la crisi. Es desenvolupa mitjançant un procés de diàleg i debat, on hi participen diverses personalitats del món empresarial, social i universitari, centrat en quatre línies estratègiques de l’agenda pública catalana: educació, sanitat, administracions públiques i competitivitat/empresa. L’objectiu és establir com les tecnologies poden estar al centre de la solució dels grans temes que afecten als ciutadans.
 
Aquesta iniciativa neix del convenciment que les tecnologies de la informació i la comunicació són una peça clau en la millora de la productivitat i la competitivitat, més encara en un entorn econòmic incert.

11:00|.Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, presentaran el projecte “Catalunya 4.0. L’impacte de la tecnologia a la societat catalana”.