El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la trobada de cançoners, romancers i cantautors de Bescaran, a les Valls de Valira

query_builder   10 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la trobada de cançoners, romancers i cantautors de Bescaran, a les Valls de Valira

Lliurarà el premi al cantautor guanyador i participarà també al sopar popular i al ball del Roser
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la trobada de cançoners, romancers i cantautors de Bescaran, a les Valls de Valira, aquest dissabte 11 de juliol a les 19 hores. La trobarà tindrà lloc a la plaça del Poble i també hi participaran el president de l’EMD de Bescaran, Francesc Canillo; l’alcalde de les Valls de Valira, Pere Artigues; el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert; i el coordinador territorial de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy.
 
El conseller Jordi Ausàs lliurarà el premi al cantautor guanyador i farà la cloenda de l’acte. A continuació, tindrà lloc un sopar popular a l’Era del cal Vives i finalment el ball del Roser.
 

19:00|.Plaça del Poble. Bescaran|Valls de Valira (L' Alt Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la Trobada de cançoners, romancers i cantautors de Bescaran, a les Valls de Valira.