Albert Guinovart inicia a Matadepera la seva gira d'homenatge a Isaac Albéniz en el centenari de la seva mort

query_builder   6 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Albert Guinovart inicia a Matadepera la seva gira d'homenatge a Isaac Albéniz en el centenari de la seva mort

En el marc del programa Cultura en Gira, promogut pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
L’Església parroquial de Matadepera acollirà el proper dijous, 9 de juliol, el primer concert de la gira d’Albert Guinovart, Homenatge a Isaac Albéniz, que compta amb el suport de la Subdirecció General de Difusió Artística. Durant el segon semestre de 2009, deu municipis catalans podran gaudir de la proposta de Guinovart, que posarà punt i final a la gira amb un concert a Prats de Lluçanès al desembre.
 
Amb motiu del centenari de la mort del compositor català Isaac Albéniz, Albert Guinovart repassa diferents peces de la Suite espanyola i Ibèria, característiques de l’estil nacionalista, i d’altres menys conegudes d’inspiració més romàntica com la Sonata núm. 5. El concert es completa amb una sonata de Joseph Haydn, les Variacions serioses de Felix Mendelssohn i una selecció de les Romances sense paraules d’aquest mateix compositor romàntic.
 
Emmarcada dins del programa Cultura en Gira, la gira d’Albert Guinovart al piano respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre propostes de qualitat d’arts escèniques, música i arts visuals pel territori amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya

22:00|.Església parroquial de Matadepera. C. de Sant Joan|Matadepera (El Vallès Occidental)

Albert Guinovart inicia a Matadepera la seva gira d’homenatge a Isaac Albéniz en el centenari de la seva mort